NESEBIČAN ČIN

Predivna priča iz Dalmacije: samohrana majka poklonila automobil majci četvero djece

“Živjela sam pet godina u samostanu. Časne sestre Klanjateljice Krvi Kristove odgojile su me s puno ljubavi i darivanja“

Ovih danas se na Facebook grupi „Kupi prodaj Dalmacija“ pojavio oglas sljedećeg sadržaja: „Poklanja se manje auto obitelji koja je stvarno u potrebi. Auto je u voznom stanju i registrirano još tri mjeseca. Sve informacije u inbox.“

Dalmatinski portal je stupio u kontakt sa ženom, koja se predstavila samo kao Zadranka Filomena. Ona je potvrdila kako je Opel Corsa već pronašla novog vlasnika, samohranu majku četvero djece, koja živi u Splitu. Poklonjeni je automobil dobila od rođaka, ali ga je, s obzirom na to da već posjeduje vlastitu Opel Corsu, odlučila proslijediti nekome u potrebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako je preživjela rat, smrt roditelja i tešku bolest. „Živjela sam pet godina u samostanu. Časne sestre Klanjateljice Krvi Kristove odgojile su me s puno ljubavi i darivanja“, dodala je. Nesebična gospođa radi noćne smjene u jednoj pekari i majka je dvoje djece. Njezin stariji sin, 17-godišnjak, koji će uskoro polagati vozački, na majčin čin se rasplakao od ponosa.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 6. listopada 2018.

Ovaj članak objavljen je u sklopu projekta Vjersko informiranje koji je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Možda vam se svidi