Posljednja emisija Hrvatske televizije, „Slike Hrvatske“ (emitira se na satelitskom programu) koju uređuje Karolina Vidović Krišto, imala je za temu Spolni odgoj, a bila je naslovljena  “Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?”.

Emisija je inače izazvala veliku pažnju i u Hrvatskoj jer ju je moguće pogledati na Youtube kanalu te je odmah postala vrlo viralan sadržaj na Internetu, koji se velikom progresijom širi na društvenim mrežama.

Jutros je glasnogovornica HRT-a Dorotea Lazanin Jelenc svim gledateljima uputila ispriku zbog stavova iznesenih u toj emisiji, te je najavila da će zbog pristranog vođenja protiv  Karoline Vidović Krišto biti poduzete oštre mjere.

U emisiji je urednica Vidović Krišto pročitala pismo gledatelja koji je uvođenje spolnog odgoja u hrvatske škole poistovjetio sa seksualnim zlostavljanjem mladih i djece, a prikazani su i isječci iz filma “The Kinsey Syndrome” (Kiseyev sindrom) u kojem se iznose podaci o povezanosti Alfreda Kinseya – glavnog ideologa spolnog odgoja – s pedofilijom.

Kako bi se i sami mogli uvjeriti koliko je emisija pristrana, a koliko su podaci koji se u njoj iznose vjerodostojne činjenice čije iznošenje nekome ne odgovara donosimo vam emisiju u cijelosti.

Bitno.net