1. Ja sam musliman, imam, i znam da si naš istinski prijatelj – bujrum, papa Franjo!’

hava4

Pismo koje je papi Franji prigodom njegova posjeta Sarajevu uputio imam ef. Admir Muhić dirnulo je sve koji su ga pročitali. Ako ste ga propustili pročitati, učinite to sada! Ako ste ga pročitali, učinite to još jednom!

2. Egzorcizam nad egzorcizmima – primjenjuj ga svakodnevno i paklene sile otići će od tebe zauvijek

kriz

Ovaj izvrsni tekst don Šimuna Doljanina osvojio je pažnju tisuća čitatelja i zasigurno pomogao mnogima koji vode duhovni rat protiv zlih duhova koji tumaraju ovim svijetom. Don Šimun otkrio nam je  šifru koju zloduh ne može nikako očitati i s kojom ga se nepromašivo pobjeđuje. Pročitajte članak i saznajte o čemu je riječ, ako već niste!

3. Fra Zvjezdan Linić: Evo što je post i kako trebaš postiti!

Foto: Shutterstock.com

U korizmenom vremenu ovaj tekst fra Zvjezdana Linića izazvao je veliku pozornost. U svojem jednostavnom stilu fra Zvjezdan nam je otkrio pravi smisao korizmenog posta i odricanja.

4. Danas nije pravoslavni Božić! Evo i osam razloga zašto nije!

Shenouda

Ovaj kratak i informativan dr. Ivana Zelića tekst u osam je točaka razbio mnoge krive spoznaje i uvriježena mišljenja o “pravoslavnom” Božiću i datumu njegove proslave. Ukoliko planirate raskititi bor 6. siječnja, svakako pročitajte ovaj članak!

5. Sjedila sam s poznanicom na kavi i rekla mi je: Znaš, trudna sam, ali mislim da neću zadržati dijete…

Foto: Shutterstock

Ovaj tekst nastao je nakon što je našoj suradnici jedna poznanica rekla kako je trudna, te da će pobaciti. Kao što možete pročitati u tekstu, riječ je o udanoj, “situiranoj” ženi s dvoje djece koja za abortus nije imala niti jedan od razloga koji se inače navode kao “opravdanje” (siromaštvo, neizvjesna budućnost, neiskustvo, strah ili pritisak okoline). Cijela ta tragična situacija potakla je našu suradnicu napisati tekst koji, polazeći od jednog individualnog slučaja, problematizira ozračje u kojem abortus počinje postajati nešto prihvatljivo, čak i poželjno.

6. Ovo je 7 lažnih i opasnih pobožnosti prema Presvetoj Djevici

shutterstock_40595722

Od vrlo velike je važnosti upoznati, na prvom mjestu, lažne pobožnosti prema Presvetoj Djevici, da ih izbjegavamo i da pravu prigrlimo; zatim koja je od tolikih raznih pobožnih vježbi prave pobožnosti prema svetoj Djevici najsavršenija, njoj najdraža, kojom Boga najviše slavimo a sebe najlakše posvećujemo, pa da tu odaberemo. Sv. Ljudevit Marija Montfortski u svojoj “Raspravi o pravoj pobožnosti prema Presvetoj Djevici Mariji” pomogao nam je odgovoriti na ova pitanja i procijeniti kakva je naša pobožnost prema Blaženoj Djevici Mariji!

7. Svaki dan pitao sam svoju ženu isto pitanje i to mi je spasilo brak

Foto: Shutterstock.com

Vjerujemo kako je ovaj članak mnogima koji su prolazili kroz bračne svađe i napetosti ponudio odgovor na pitanje što činiti i kako spasiti brak.

8. [VIDEO] Svjedočanstvo Roberta Knjaza – Frendovi me pitaju: ‘Zakaj ideš u crkvu?’

Robert Knjaz

Uoči Drugog nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji održanog 19. travnja na Trsatu, o svojoj vjeri progovorio je i naš poznati TV voditelj Robert Knjaz. Njegovo svjedočanstvo oduševilo je desetke tisuća naših čitatelja! Ako ste propustili ovo sjajno svjedočanstvo, pogledajte ga sad!

9. Deset najboljih načina kako potpuno upropastiti vlastitu djecu

Foto: Shutterstock

Izvrstan članak koji u deset točaka upozorava na opasne roditeljske pogreške u odgoju. Članak koji nijedan roditelj ne smije propustiti!

10. ‘Kada umrem, nedostajat ću mami, ali ne bojim se umrijeti – nisam rođena za ovaj život!’

Foto: Shutterstock

Ovo potresno svjedočanstvo liječnika osvojilo je srca mnogih čitatelja. Pročitajte ga sada ako to već niste učinili. Vjerujte, promijenit će vam život!

Vaš Bitno.net