U četvrtak, 3. prosinca 2020. godine otvorena je nova knjižara Verbum u Slavonskom Brodu. Prilikom otvaranja, fra Klaudio Milohanović, gvardijan Franjevačkog samostana Slavonski Brod,  blagoslovio je novu knjižaru koja se sada nalazi na novoj adresi Petra Krešimira IV. broj 28.

Nakladnička kuća Verbum djeluje već 28 godina, a knjižara u Slavonskom Brodu jedna je od 13 knjižara Verbum koje se nalaze diljem Hrvatske.

U novom, bogatije opremljenom prostoru ljubitelji knjiga pronaći će veliki izbor duhovnog štiva, romana, knjiga obiteljske tematike, izdanja za djecu i mlade, literature s područja humanističkih i društvenih znanosti – filozofije, povijesti, politike, psihologije, sociologije, priručnika itd. Osim toga, u ponudi su dostupni časopisi, filmovi, glazba, darovi i vjerski uporabni predmeti.

Nova knjižara u Slavonskom Brodu preseljena je s adrese M. Mesića 52 u novi, značajno veći prostor na adresi Petra Krešimira IV. 28. Otvorena je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati te subotom od 8,30 do 13 sati.

Svi ljubitelji dobre knjige pozvani su posjetiti novu knjižaru Verbum, u novom i opremljenijem prostoru gdje među mnoštvom kvalitetne literature mogu izabrati nešto za sebe!

Verbumove knjižare dostupne su u čak jedanaest hrvatskih gradova i otvorene su neprekidno od 8 do 20 sati, a subotom od 8.30 do 13.00.  Precizne lokacije i adrese svih knjižara možete saznati na linku ovdje.