'ZAŠTITIMO NEROĐENE'

Organizatori sutrašnjeg Hoda za život u Zagrebu poslali nekoliko važnih informacija

Četvrti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku ove godine održava se pod geslom “Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!”

Tijekom održavanja Hoda za život, u subotu, 25. svibnja, bit će obustavljen promet od 10 do 13:30 sati na sljedećim lokacijama: Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička – Strossmayerovo šetalište – Matoševa – Vraniczanyjeva – Ćirilometodska – Jezuitski trg – Habdelićeva – Kamenita – Opatička.

Organizatori napominju da je na Hod za život dopušteno donositi isključivo one transparente, majice, natpise i zastave na kojima su poruke koje slave život, zaštitu života od začeća do prirodne smrti, izražavaju brigu i potporu za majke, djecu i obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim zastava Hoda za život bit će dopuštene samo nacionalne zastave. Svaki pokušaj unošenja bilo kakvih drugačijih zastava ili transparenata organizatori će smatrati namjernim pokušajem diskreditiranja Hoda za život.

Četvrti nacionalni Hod za život, obitelj i Hrvatsku ove godine održava se pod geslom “Zaštitimo najugroženiju manjinu u Hrvatskoj – nerođenu djecu!”.

Okupljanje sudionika Hoda za život započinje u subotu, 25. svibnja, u 10 sati na Zrinjevcu, a ruta kojom će se ove godine hodati u Zagrebu je: Zrinjevac – Praška – Trg bana Josipa Jelačića – Ilica – Mesnička – Strossmayerovo šetalište – Ćirilometodska – Trg sv. Marka.

Koordinatori Hoda za život u Zagrebu bit će dostupni za davanje izjava na Zrinjevcu u 10:40 sati i tijekom samog hoda.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 24. svibnja 2019.

Možda vam se svidi