NAKON TEŠKE PROMETNE NESREĆE

Odgođeno ređenje mons. Ante Jozića

Splitsko-makarska nadbiskupija izražava veliku zahvalnost ravnatelju, liječnicima i čitavom medicinskom osoblju KBC-a Split koji su svojom izvrsnošću i profesionalnošću poboljšali stanje mons. Jozića

Foto: Splitsko-makarska nadbiskupija

Nakon što je mons. Ante Jozić primljen u Klinički bolnički centar Split s ozljedama opasnim po život, uslijed prometne nesreće, do sada su izvršena dva kirurška zahvata kojima su zaustavljena unutarnja krvarenja te sanirana oštećenja unutarnjih organa. Poslije ovih zahvata stanje mons. Jozića je stabilno i zadovoljavajuće. Kad se dodatno pacijent stabilizira, radit će se i zahvati na sanaciji lomova kostiju noge.

Splitsko-makarska nadbiskupija izražava veliku zahvalnost ravnatelju, liječnicima i čitavom medicinskom osoblju KBC-a Split koji su svojom izvrsnošću i profesionalnošću poboljšali stanje mons. Jozića. Također zahvaljujemo svima koji su, bilo obitelji, bilo Nadbiskupiji, uputili poruke pažnje i brižnosti te molitve za oporavak mons. Ante Jozića.

Ovim putem upućujemo najiskreniju molbu svima koji su zainteresirani za stanje mons. Jozića da nipošto ne vrše pritisak, s bilo koje strane, na medicinsko osoblje KBC-a Split tražeći informacije o stanju pacijenta. Mnogobrojni pozivi liječnike i medicinsko osoblje ometaju u vršenju njihove prvotne dužnosti za brigu i dobro pacijenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve daljnje informacije o oporavku, kao i o novom datumu ređenja, pravovremeno će se objavljivati na web-stranici Splitsko-makarske nadbiskupije (www.smn.hr).

Splitsko-makarska nadbiskupija | Bitno.net


Objavljeno: 9. travnja 2019.

Možda vam se svidi