“Već drugi put zaredom u kratkom vremenu, ostali smo bez razglasa potrebnog za praćenje bogoslužja u školi, tj. ispred škole. Ovoga puta incident se dogodio upravo tijekom mise. Razumijemo i ne osuđujemo nesretnog mladića koji je to učinio, no njegov postupak nama čini štetu i ometa život naše Župne zajednice koja samo želi živjeti svoju vjeru na prikladan način, u trenutnim okolnostima.

Policija je izvršila uviđaj u školi i podići će prijavu protiv nepoznatog počinitelja. U slučaju da se sazna identitet počinitelja, Župa može podići privatnu tužbu protiv počinitelja. No, to nećemo učiniti, već ćemo molitvom, postom i žrtvom prikazati počinitelja našem milosrdnom Gospodinu.

Zbog toga započinjemo INTENZIVNU MOLITVENU AKCIJU:

72 SATA MILOSRĐA ZA SUSJEDA! Akcija – prikladno – počinje SADA, ove subote, u predvečerje Svetkovine Božjega milosrđa, od 19 sati. Ovaj događaj prikazujemo Božjem milosrđu tijekom sljedeća 72 sata, sve do završetka svete mise u UTORAK u 19 sati. Tražimo dobrovoljce koji će JEDAN SAT posvetiti molitvi za našeg susjeda. Od molitava posebno preporučujemo Krunicu Božjem milosrđu te Zazive Božjem milosrđu.

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici. Pokušajte prvo pokriti slobodne termine, a naravno, više se osoba može prijaviti za isti termin. Molimo da u tablicu upišete samo svoje ime i, eventualno, inicijal prezimena.

“Oče, oprosti mu, jer ne zna što čini!” (usp Lk 23, 34) https://docs.google.com/…/1Dlj9ItRK…/edit…

Već drugi put zaredom u kratkom vremenu, ostali smo bez razglasa potrebnog za praćenje bogoslužja u školi, tj. ispred…

Objavljuje Župa bl. Alojzija Stepinca – Savica, ZagrebSubota, 10. travnja 2021.