SVJEDOČANSTVO GLAZBENICE

Ivana Husar Mlinac: Moj život započeo je nakon susreta s Bogom kojemu sam predala velike stvari

“Moj život nakon pjevačke karijere zapravo tek počinje jer sam tada doživjela jedan jako lijep kontakt s Bogom”

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

“Nikada nisam predavala male stvari Bogu, jednostavno sam odlučila predavati velike stvari na koje sam bila jako navezana i znala sam da to nikako ne mogu sama izvesti. Tu je Božja intervencija bila i više nego velika, bila je najbitnija”, rekla je hrvatska pjevačica, skladateljica i glazbenica Ivana Husar Mlinac u razgovoru koji je objavila stranica Studentskog katoličkog centra.

Husar Mlinac je u razgovoru za SKAC progovorila o svojoj pjevačkoj karijeri i odluci da je ostavi i otvori školu pjevanja.

“Moj život nakon pjevačke karijere zapravo tek počinje jer sam tada doživjela jedan jako lijep kontakt s Bogom i jer sam bitne stvari prepustila u Njegove ruke. Osnovala sam obitelj, dobila svoje prvo dijete i počela živjeti jednim puno realnijim životom od života na sceni i neprestanog putovanja. Nisam više željela toliko žrtvovati svoju obitelji i vrijeme daleko od njih i tako moja pjevačka karijera kao takva nije više bila upotrebljiva”, rekla je ona i poručila mladima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U svim svojim neuspjesima zapamtite da Bog nikad ne kaže ne. Bog kaže jednu od ove dvije stvari: ‘Ne sada’ ili ‘Imam bolju ideju za tebe!’ – i zato ne brinite – radite, gradite, trudite se i prepustite Mu velike stvari!”

Cijeli razgovor pročitajte OVDJE.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 18. siječnja 2018.

Možda vam se svidi