Vlogove s YouTube kanala vjeroučitelja Marina Miletića već smo više puta prenosili na ovom portalu, a mnogi možda ne znaju kako je sva zarada koju Marin ostvari putem pregleda njegovih videa usmjerena za pomoć najpotrebnijima.

“Večeras smo kupovali namirnice za Socijalnu samoposlugu. Novac od reklama s mog YouTube kanala sam potrošio za nabavku prijeko potrebne hrane za siromašne građane Rijeke. Svaki vaš pogled, pretplata na kanal, donosi mi lipu po lipu a ja, svaku, baš svaku lipu od kanala ću dati siromašnima. Sutra ćete vidjeti prvi takav vlog“, napisao je Marin jučer na svom Facebook profilu.

večeras smo kupovali namirnice za Socijalnu samoposlugu. novac od reklama s mog youtube kanala…

Objavljuje Miletić MarinPonedjeljak, 11. studenoga 2019.

Marin je nedavno iskoristio svoj Facebook profil i kako bi upozorio na činjenicu da su trgovački centri zabranili skupljanje humanitarne pomoći Socijalnoj samoposluzi, za koju je donirao novce skupljene putem svog YouTube kanala.

“Dragi ljudi, znate li da su trgovački centri ZABRANILI nenametljivo skupljanje humanitarne pomoći Socijalnoj samoposluzi? Znate li da samo zbog dobrote pojedinih voditelja riječka Socka može negdje skupiti malo hrane za stotine riječkih ugroženih obitelji i građana? Ovih dana pokrećem širu akciju kojom ćemo tražiti očitovanje Uprava i promjenu njihova stava”, napisao je Miletić, te dodao kako je Socijalnoj samoposluzi volontersko skupljanje hrane i ostalih potrepština u trgovačkim centrima bio gotovo jedini način da skuplja hranu za gladne.

“Nikome dobronamjernome ne može smetati da svatko u svojoj slobodi ubaci kilogram pašte ili šećera u neku košaru koju čuvaju volonteri Socijalne samoposluge”, istaknuo je Miletić te pozvao uprave “Plodina, Kauflanda, Interspara i Konzuma” da promijene svoje odluke, najavivši da će se u protivnom koristiti svim “demokratskim metodama da ukažemo široj javnosti nelogičnost njihovih odluka”.

Ivo Džeba | Bitno.net