Mladi hrvatski nogometaš Arijan Brković (20), koji trenutno igra kao posuđeni igrač Slaven Belupa za NK Dugopolje, doživio je čudesno ozdravljenje koljena na susretu zajedništva Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetome (KKODS), javlja HKM.

Prema slici magnetske rezonance Brkoviću je na utakmici održanoj 1. ožujka pukla fibula u koljenu zbog čega mu je doktor odredio šest tjedana strogog mirovanja. Tjedan dana nakon ozljede mladi je nogometaš sudjelovao u molitvenom susretu na kojemu je osjetio toplinu u nozi. Odmah nakon toga uvidio je da ponovno može skakati, a naknadna magnetska rezonanca potvrdila je ozdravljenje. O svemu je i osobno posvjedočio

“Imao sam ozljedu koljena na utakmici, od 1. ožujka, pukla mi je fibula u koljenu i napukli su mi križni ligamenti i samo nekih tjedan dana nakon toga je bila molitva na nakanu ozdravljenja svih dijelova tijela”, rekao je Brković na online susretu KKODS-a.

Svećenik iz Splita molio je za njegovo ozdravljenje te mu rekao da stavi ruku na koljeno. „Tijekom molitve sam osjećao lagane trnce kroz koljeno kako prolaze i kako se spuštaju dolje niz stopalo. To se ponovilo dva do tri puta i nakon te molitve je odmah svećenik rekao: ‘Ti koji imaš problema s koljenom ustani i kreni skakati’, a dva dana prije toga ja uopće nisam mogao skočiti jer me boljelo sa strane noge; fibula i kost”, nastavio je svoje svjedočanstvo.

Odmah nakon tog krenuo je skakati pri čemu nije osjetio nikakvu bol. „Koljeno je doslovno ozdravilo“, kazao je Brković koji je upisao i nekoliko utakmica za mladu hrvatsku reprezentaciju.

Foto: HKM

„Mi smo 22. ožujka odradili magnet, znači 20 dana nakon ozljede, i pokazao je da je koljeno skroz zacijelilo, da su i ligamenti zacijelili. Ja sam nakon dva tjedna i dva dana od ozljede krenuo trenirati. Hvala dragom Bogu, sad je sve dobro i upravo sutra imam utakmicu i igrat ću. Lijep pozdrav svima i nek’ vas dragi Bog čuva”, zaključio je mladi nogometaš kojega je, kako kaže, ovo ozdravljenje potaknulo da se još više okrene vjeri.

Cijelo svjedočanstvo pročitajte na stranicama Hrvatske katoličke mreže.