Temeljem brojnih upita o zdravlju bogoslova Alena Zelčića, ovim putem obavještavam sve zainteresirane da je Alen završio bolničko liječenje u srijedu 1. prosinca 2021. godine te je na daljnjem kućnom oporavku.

Bogoslov Alen Zelčić pretrpio je teške posljedice bolesti Covid-19 te je u petak 15. listopada 2021. bio primljen na bolničko liječenje. Ta vijest pokrenula je mnoge vjernike i crkvene zajednice na molitvu za njegovo ozdravljenje. Zahvaljujući Bogu, koji sve vodi i uzdržava svojom providnošću, na predanom radu liječnika i medicinskog osoblja s radošću se možemo nadati Alenovom potpunom oporavku.

Stoga ovim putem, želim uime bogoslova Alena, njegove obitelji, Bjelovarsko-križevačke biskupije te Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa u Zagrebu zahvaliti svim djelatnicima Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ i Kliničke bolnice „Sveti Duh“ na predanom i profesionalnom služenju kao i svim vjernicima te crkvenim zajednicama na postojanoj molitvi za Alena.

Zahvalni na ozdravljenju bogoslova Alena Zelčića, ostajemo i nadalje u molitvenom zajedništvu za sve bolesne i nemoćne, za one kojima je povjerena njihova skrb te za prestanak pandemije.

vlč. Željko Faltak, rektor