bitno.net slavi peti rođendan peti rođendan portala bitno

Dragi prijatelji!

Portal Bitno.net ove godine slavi svoj peti rođendan! Zahvaljujući entuzijazmu i donacijama nekolicine osoba u studenom 2011. godine započeo je projekt namijenjen svima onima koji žele cjelovito razvijati vlastitu osobnost, izgrađivati vjerski pogled na svakodnevni život, produbljivati duhovnost te neprestano obogaćivati  sebe i svoju obitelj novim i korisnim informacijama i spoznajama.

Vjerujemo kako su mnogi od vas u našem portalu prepoznali siguran orijentir u suvremenom moru medija, a sigurni smo kako su neki tekstovi na vas ostavili poseban dojam.

Podijelite s nama svoju priču! Napišite nam na koji je način portal Bitno.net obogatio vaš život i sudjelujte u nagradnom natječaju!

Potrebno je poslati tekst dužine od 1500 do najviše 5000 znakova, a tri najbolja svjedočanstva prema odabiru Uredništva nagradit ćemo atraktivnim nagradama!

Prva nagrada: Tri hit knjige u izdanju Verbuma: Papa Franjo: Božje je ime milosrđe, Papa Benedikt XVI.: Posljednji razgovori, Robert H. Benson: Gospodar svijeta.

Druga nagrada: Novi roman Michaela O. Briena: Putovanje na Alphu Centauri.

Treća nagrada: Nova knjiga Majke Terezije: Poziv na milosrđe.

Natječaj će se održavati od 27. studenoga do 23. prosinca 2016. godine.

Tekstove možete poslati do 18. prosinca 2016. Tekstovi poslani nakon 18. prosinca neće se uzeti u obzir.

Tekstove je potrebno poslati na e-mail adresu: tekstovi@bitno.net. Uz tekst je potrebno navesti sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, e-mail i broj telefona.

Sudjelovanjem u natječaju dopuštate da vaša svjedočanstva objavimo na portalu ili ih koristimo u našim materijalima. Ako ne želite da ih objavimo potpisane vašim imenom i prezimenom, molimo vas da nam to naznačite prilikom slanja tekstova.

Pobjednike natječaja objavit ćemo 23. prosinca 2016. na portalu Bitno.net i na Facebook stranici Bitno.net.

Nagrade će dobitnicima biti dostavljene na adresu koju su poslali putem e-maila.

Pravila natječaja možete pročitati ovdje.

Vaš Bitno.net