„Život biraj“ – tribina o umjetnoj oplodnji u Splitu

Na tribini će sudjelovati gosp. Krešimir Miletić, voditelj građanske inicijative „I ja sam bio embrij“ te bračni par Vlašić koji su, pomoću Fertilitycare sustava, prirodnim putem postigli trudnoću, nakon suočavanja s problemom neplodnosti.

Split

Povodom proslave spomendana svetog Dominika Savija, splitski salezijanci i salezijanci suradnici sa župe Marije Pomoćnice na Kmanu organiziraju prigodni program. Svetom Dominiku Saviju, osim što je zaštitinik ministranata i društva Pueri cantores, utječu se svojom molitvom trudnice i oni parovi koji bi željeli postati roditelji.

Stoga se u subotu, 5. svibnja, nakon večernje svete Mise u 19.30 sati organizira okrugli stol pod nazivom „Život biraj!“. Sudjelovat će gosp. Krešimir Miletić, voditelj građanske inicijative „I ja sam bio embrij“ te bračni par Vlašić koji su, pomoću Fertilitycare sustava, prirodnim putem postigli trudnoću, nakon suočavanja s problemom neplodnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okrugli stol se organizira u svrhu promicanja kulture vrijednosti i obrane dostojanstva ljudskog života na koji su pozvani svi zainteresirani, a napose bračni parovi koji imaju poteškoća sa začećem.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 3. svibnja 2012.

Možda vam se svidi