Moje opsjednuce, đavolsko opsjednuće, Francesco Vaiasuso

Dramatična hit-knjiga “Moje opsjednuće”, koja predstavlja izravan i neposredan uvid u zastrašujući fenomen đavolskoga opsjednuća, već nekoliko mjeseci kontinuirano intrigira  hrvatsku čitateljsku javnost. Sada u organizaciji nakladne kuće Verbum njezin autor Francesco Vaiasuso dolazi u Hrvatsku kako bi svoju ispovijest o životnoj borbi i oslobođenju od zlih duhova podijelio s publikom u Zagrebu i u Splitu na tribinama pod nazivom “Kako sam oslobođen opsjednutosti”.

Sve do 31. godine svojega života Francesco Vaiasuso nije ni slutio da je opsjednut; sve do susreta s ocem Matteom La Gruom, po čijoj se molitvi pokazalo da njegovo tijelo muči sam Sotona i k tome dvadeset i sedam legija demona koji su mu od najranije dobi mučili tijelo, razum i dušu. Od toga trenutka započela je svakodnevna bitka za oslobođenje od zlih duhova koji su neopazice učinili njegov život nepodnošljivim, uništavajući  malo-pomalo njega, njegov brak i sve njegove odnose.

Na tribinama u Zagrebu i Splitu Francesco će iznijeti potresno svjedočanstvo o tome kako je nakon duge i teške bitke doživio potpuno oslobođenje te poučiti kako se boriti protiv zla koje je na različite načine prisutno u životima svih ljudi.

Tribine i susreti s Francescom Vaiasusom održat će se u sljedećim terminima:

ZAGREB: četvrtak, 17. ožujka u 20 sati, dvorana Vijenac (Nadbiskupski pastoralni institut), Kaptol 29a

SPLIT: petak, 18. ožujka u 20 sati, Nadbiskupsko sjemenište, velika dvorana, Zrinsko-Frankopanska 19 (u sklopu manifestacije Dani kršćanske kulture)

Više o knjizi “Moje opsjednuće” možete saznati na linku ovdje.

Bitno.net