Svećenik nadbiskupije Los Angeles, otac Goyo Hidalgo, na Twitteru je objavio prekrasnu fotografiju koja ga je podsjetila na trenutak kada je “zaista odlučio postati svećenik”. Ova fotografija je nastala za vrijeme Svjetskog dana mladih koji se 2011. godinu bio u Madridu. Otac Goyo je tada bio u sjemeništu, donosi Church Pop.

“Scena u kojoj svećenik na koljenima sluša ispovijed na mene je strašno utjecala. Tada sam shvatio kako zaista želim biti svećenik. Oprost je promijenio moj život. Nemojte se plašiti ispovijedi”, napisao je otac Goyo.

Nekoliko korisnika Twittera je odgovorilo na ovaj tweet. Jedna žena je napisala: “Ispovijed zaista može promijeniti život. Sjećam se kako me je Isus prije gotovo 20 godina pozvao da mu se približim i nakon mnogo godina se prvi puta ispovjedim. Kasnije sam se osjećala slobodna, ljubljena, obnovljena i osjetila sam Božju ljubav”.

Jedna druga žena je napisala “Hvala Vam. Trebala sam ovo vidjeti. Prošlo je previše vremena…”.

Još jedna korisnica je poručila: “Ovo je snažna fotografija oprosta. Hvala Vam što ste ovo podijelili i ponudili nadu onima koji se boje”.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net