Mlad si, vjernik, voliš druženja, ali ne i klasične večernje izlaske i nemaš kamo izaći? Nemaš dečka/curu? Želiš ga/ju upoznati, ali ne u sakristiji? Želiš pomagati drugima? Onda su H-epicentar Connect tulumi koje organizira udruga H-epicentar pravo mjesto za tebe.

Plakat najava

H-epicentar Connect tulumi nude drugačiju vrstu zabave za mlade – zabave u kojima je naglasak na pomaganju drugima, na povezivanju onih kojima je pomoć potrebna i onih koji pomoć mogu pružiti.

Prvi H-epicentar Connect tulum simboličnog naziva „The start of something new“ održat će se već ovog četvrtka, 26. veljače, s početkom u 21 h, a tulumarit će se u klubu Groove, Petrinjska 4 (centar Zagreba).

Za glazbu je zadužen DJ Duix s domaćim i stranim hitovima, a za doniranih 20 kn kupnjom ulaznice dobit ćeš piće dobrodošlice i srce veliko kao kuća jer si pomogao prikupiti novac za kupnju ogrijeva obitelji iz okolice Zagreba s preko desetero djece.

H-epicentar Connect tulumi mjesto su okupljanja, druženja i povezivanja mladih ljudi sličnih svjetonazora i životnih vrijednosti, mjesto zabave, plesa i veselja, ali bez „klasičnih“ poroka (razuzdanost, droga, opijanje i sl.). Održavat će se jednom mjesečno, četvrtkom, u zagrebačkom klubu Groove.

Na H-epicentar Connect tulumima ćeš svaki imati priliku upoznati različite udruge/projekte/zajednice, a sudjelovat ćeš i u raznim nagradnim i igrama iznenađenja. Na njima ćeš se „konektirati“ s ljudima sličnima tebi, naučiti se odgovorno odnositi prema vremenu (tulumi traju od 21:00 do 1:00) i, što je najbolje, postat ćeš humanitarac zabavljajući se. Kako, pitaš se? Sav prihod od ulaznica donira se obitelji ili pojedincu u potrebi.

Dođi, vidi, zabavi se i pomozi jer, pomaganje je cool!

H-epicentar | Bitno.net