aplikacija korizma

S početkom korizme ponovno je aktivirana inicijativa “Ja slijedim svoga Kralja” s novošću da se preselila na aplikaciju Telegram Messenger. Nova aplikacija omogućuje pristupačniju i kvalitetniju uslugu, a i tehnički olakšava puno stvari. Brzorastuća aplikacija u zadnjih nekoliko mjeseci došla je do 100 milijuna korisnika, a prošli tjedan odjeknula je vijest da se i papa Franjo pridružio i poslao korizmenu poruku putem Telegrama.

Kanal “Ja slijedim svoga Kralja” svakodnevno upućuje svima zainteresiranima isječak iz Evanđelja dana, kratki komentar i prijedlog kako djelovati. Ova inicijativa Ureda za Pastoral mladih i zvanja Hrvatske salezijanske provincije upućena je prvenstveno mladima, jezikom i izražajem direktna i jednostavna, bliska ponajprije mlađima, ali svakako razumljiva i starijima.

Kanal trenutno bilježi preko 3790 korisnika, a svakim danom pridružuje se oko 200 novih korisnika i to ponajviše zahvaljujući reklami “od usta od usta”. Kako bi primao/la poruke dovoljno je poduzeti sljedeće korake:

1. Preuzmi besplatnu aplikaciju Telegram Messenger
2. Instaliraj je na svoj smartphone i registriraj se
3. Upiši u tražilicu aplikacije Telegram: jaslijedimsvogaKralja (bez razmaka)
(Ako ne možeš pronaći kanal: jaslijedimsvogaKralja, upiši link: https://telegram.me/jaslijedimsvogakralja)
4. Pridruži se kanalu „jaslijedimsvogaKralja“ (JOIN)

Don Boscovi sinovi | Bitno.net