IGNACIJANSKE VJEŽBE

Zagrebački SKAC organizira duhovne vježbe koje vam mogu pomoći u osluškivanju Božje volje

Studentski katolički centar Palma u Zagrebu organizira ignacijanske duhovne vježbe od 30. prosinca 2018. do 6. siječnja 2019. za studente i radnu mladež.

Foto: Shutterstock

Cilj duhovnih vježbi je omogućiti svakome polazniku razvijanje osobnog iskustva Boga; dati se voditi za Njim.

Bog uvijek govori – samo nas svakodnevne (razbi)brige zaglušuju i ponekad nismo u stanju čuti ga. Ovim vježbama želimo osigurati ozračje tišine u kojem polaznik može na jednostavan način iznutra ušutjeti, naći mir i ući dublje u stav raspoloživog osluškivanja. Program uključuje nagovore, više samostalnih razmatranja dnevno, svakodnevno sudjelovanje u svetoj misi i klanjanju te razgovore s pratiteljem. Nužan uvjet je dakle želja da mi Bog govori i raspoloživost za šutnju.

Voditelj duhovnih vježbi je p. Tomislav Špiranec. Mjesto održavanja je Hrvatski Leskovac, Leskovački brijeg 15, kod karmelićanki BSI. Rok prijave je 27. prosinca. Detaljne informacije i prijavnicu možete naći na stranicama SKAC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 26. studenoga 2018.

Možda vam se svidi