Jesmo li svjesni odgovornosti koju svatko od nas ima? Uskoro nam slijede lokalni izbori, a duhovni centar Ignacije.hr organizira online tečaj odlučivanja: “Kako na izborima zaokružiti veće dobro?”.

Ovaj tečaj održava se online od 19. travnja do 6. svibnja i kroz šest predavanja uživo u trajanju od 90 minuta, propituje mudrost svetog Ignacija za razlučivanje i kvalitetno donošenje odluka te različite aspekte kršćanskih tradicija spram društva i politike.

Sudionicima će pomoći u razlučivanju o većem dobru za Hrvatsku na nadolazećim izborima, ali ih i upoznati s tradicijom kršćanskog socijalnog nauka i kršćanske političke filozofije.

Obogatit će njihovo razumijevanje i prepoznavanje utjecaja marketinga, PR-a i medija na njihove odluke. Upoznat će ih s temeljima duhovne tradicije koja je razvila metode za donošenje odluka i naučiti razumjeti na čemu papa Franjo temelji svoje riječi, geste, djela, svoj stil vođenja Crkve.

Predavači su: Dubravka Petrović Štefanac, docentica socijalnog nauka Crkve i vanjska suradnica na HKS-u i KBF-u; Mate Mijić, politički analitičar i komunikacijski savjetnik; Dan Đaković, filozof i profesor na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti; Tvrtko Barun, isusovac i svećenik.

Prijave za ovaj tečaj već su krenule i zainteresirani neka požure s prijavom:  https://www.ignacije.hr/manreza/izbori-vece-dobro/?fbclid=IwAR0dVn4W9JvZRttGKB85wkEribMj6G5bd_kVbtZavrOjc49BOxAWbjTnGYs

Naš je mir u volji Božjoj. Otkrij je za sebe i budi miran. Ignacije zna kako!

Za sve dodatne informacije slobodno se javite na e-mail: manreza@ignacije.hr.