Doživi istinski odmor i zajedništvo na moru

Zamisli da ležiš na palubi. Pored tebe jednako tako opušteni, drugi radosni i mladi ljudi. Promatraš Sunce koje polako zalazi iza jednog od mnogobrojnih Kornatskih otoka. Potaknut riječima koje je brodski duhovnik netom prije rekao, dok valovi polagano udaraju u pramac jedrilice, razmišljaš kako malo ti je potrebno za sreću… More, tišina, zajedništvo i tvoj Bog…

Svi koji su imali prilike u svome životu jedriti, jednostavno su se zaljubili u takav način aktivnog odmora. Kada se nalaziš na brodu, često su to trenuci iskrene radosti i osmijeha. Emocije su puno izraženije. Možda nam na prvu, svijet jedrenja doziva u pamet slike luksuza i zabave. No s druge strane možda nigdje drugdje nije toliko izražena ljepota prirode i istinski mir.

Upravo ta strana aktivnog odmora uz tišinu i mir, jest ono što nudi život na moru. U vremenu kada se većina nekamo žuri, mi idemo polako. U vremenu kada većina želi razuzdanu zabavu, mi nudimo istinsko zajedništvo.

Upravo to predstavlja MAGIS-ov jedriličarski kamp “Život na moru”. Ovo je program za:

• one koji vole more i žele usput jedriti,
• one koji žele iskoristiti slobodne dane za ignacijevsku duhovnost,
• one koji žele doživjeti istinsko zajedništvo,
• one koji se žele istinski odmoriti,
• one koji žele osjetiti ljepote Jadrana.

Informacije o programu “Život na moru”

Vrijeme: od 25. travnja do 2. svibnja 2020.
Mjesto: jedrilica s polaskom iz Sukošana (Pašman, Kornati, Dugi otok, Ugljan…).
Duhovni pratitelj: p. Tvrtko Barun, SJ
Uvjet: psihološka stabilnost
Dob: od 18 do 35 godina
Doprinos za troškove programa po osobi: 2350 kuna
Doprinos pokriva troškove smještaja i prehrane i ostalih troškova programa. Ako netko može i želi dati više od ovog iznosa kako bi omogućio sudjelovanje nekome tko je u potrebi ili dodatno poduprijeti projekt i rad udruge, bit ćemo zahvalni. Može se naznačiti pod “dodatno”.Broj mjesta za sudionike je ograničen: 12

Rok prijave: do 1. travnja (ili do popunjenja slobodnih mjesta)

Za dodatna pitanja i informacije možete se obratiti putem e-maila: prijave@magis-cro.com.

Prijaviti se možete na linku OVDJE.
Drugi termin će biti jesenski: od 26. rujna do 3. listopada 2020.  (za ovaj termin prijave će biti otvorene po završetku proljetnog termina).
MAGIS | Bitno.net