DOĐI I VIDI

Vikend u Karmelu za djevojke koje razmišljaju o redovničkom pozivu

Projekt “Vikend u Karmelu BSI” pomogao je mnogim djevojkama koje su tražile Božju volju i željele razlučiti svoj životni poziv da to i ostvare

Foto: Shutterstock.com

Bog svakoj osobi upućuje jedinstveni poziv na postojanje te život u ljubavi za koji smo stvoreni i koji treba ispuniti najdublje težnje naše duše. Ovaj poziv na ljubav se ostvaruje kroz poziv na bračni ili pak redovnički život.

U samostanu karmelićanki Božanskog Srca Isusova (Vrhovec 29, Zagreb) održat će se duhovne vježbe za djevojke koje razmišljaju o redovničkom pozivu. Susret započinje u petak 16. studenog u 18 sati, a završava u nedjelju 18. studenog u 14 sati.

Program se sastoji od upoznavanja redovničke zajednice karmelićanki BSI, kateheza o duhovnom pozivu, osobne i zajedničke molitve sa sestrama i duhovnog razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekt “Vikend u Karmelu BSI” pomogao je mnogim djevojkama koje su tražile Božju volju i željele razlučiti svoj životni poziv da to i ostvare: neke su od njih bile pozvane u družbu sestara karmelićanki BSI, druge pak u neke druge redovničke zajednice, neke na život u braku.

Prijaviti se možeš putem e-maila: s.dijana.pucko@gmail.com.

Bitno.net

Objavljeno: 6. studenoga 2018.

Možda vam se svidi