U organizaciji programa Prava ljubav čeka i Dehonijske mladeži koja djeluje u župi Marije Majke Crkve Trnovčica, organiziramo veliku duhovnu obnovu za mladež, zaručnike i mlade bračne parove na teme (pred)bračne čistoće, teologije tijela, kršćanskog braka te muško-ženskih odnosa i hodanja.

Program započinje u petak 10. prosinca u 18:30 svetom Misom, katehezom i svjedočanstvom, a nastavlja se u subotu 11. prosinca s početkom u 14:00 sati sa slavljenjem kojega predvodi karizmatska zajednica Kristova vojska sa suradnicima.

Voditelj i predavač je vjeroučitelj Josip Matezović, provoditelj programa za mlade „Prava ljubav čeka“ i autor knjige Krunica i litanije za život u (pred)bračnoj čistoći.

Ova duhovna obnova je prilika i za bližu duhovnu pripravu za blagdan rođenja Gospodinova, ali i kao prilika za rast i nove spoznaje o temama predbračne čistoće, sakramenta braka, katoličkih obitelji te odnosa prema svome i tijelu drugoga.

Sudionici će kroz bogat i dobro osmišljen duhovni program imati priliku i za svetu ispovijed, klanjanje te zagovornu molitvu. Vjerujemo da će Gospodin dotaknuti i potaknuti mnoge da krenu putem života u čistoći i redovitosti u sakramentalnom životu.