Jednostavno ljeto – Modrave

Za sve koji žele iskusiti siromaštvo duhom preporučamo naš program na Modravama – Jednostavno ljeto! U starom masliniku skrivenom na rtu Ovanj, jubilarni 20. put, razapet ćemo šatore te u oskudnim uvjetima kušati kako je malo potrebno za istinsku radost. U srpnju su programi namijenjeni mladima koji žele iskusiti istinsko zajedništvo kroz rad, igru, molitvu i dijeljenje. Svi prijavljeni kao pripremu za program rade predvježbe u aplikaciji Notion koje uključuju razne aktivnosti (čitanje, pisanje, opažanje i eksperimente…).

Vrijeme i preporučena dob

  1. – 8. srpnja, 15 – 28 godina
  2. – 15. srpnja, 15 – 18 godina
  3. – 22. srpnja, 18 – 28 godina

Trošak programa

Participacija za studente i nezaposlene iznosi 100 €, dok za zaposlene iznosi 115 €.

Prijave: https://forms.gle/xADcFynsEWPRkq9f6

Duhovne vježbe u šutnji – Modrave

Duhovne vježbe u šutnji su za one osobe koje se žele pripremati i potom skloniti u tišinu, od svijeta, tražiti i pustiti Boga još bliže, uređujući svoj život po Njegovom, za spasenje duše. Na Modravama vas očekuje redoviti dnevni ritam, samo u tišini, prilika za intenzivnu osobnu molitvu i produbljivanje molitvenih iskustava kroz razgovore s pratiteljem. Svi prijavljeni ulaze u pripremni proces sve do samog početka programa. Rade predvježbe u aplikaciji Notion koje uključuju razne aktivnosti (egzamen, čitanje, pisanje, opažanje i eksperimente).

Vrijeme, preporučena dob i trošak programa:

  1. srpnja. – 1. kolovoza, 18 – 35 godina

Participacija za studente i nezaposlene iznosi 135 €, dok za zaposlene iznosi 150 €.

  1. – 11. kolovoza, 18 – 35 godina

Participacija za studente i nezaposlene iznosi 120 €, dok za zaposlene iznosi 135 €.

Prijave: https://forms.gle/RqZskfkc4j2oMaTd7

Magis CRO

Projekt je međunarodnog karaktera te ako se mladi iz stranih zemalja prijave na Magis CRO, program će biti održan na engleskom jeziku. Temeljen na ignacijevskoj duhovnosti, sastoji se od dva djela: ignacijevskih eksperimenata i završnog događaja. Eksperimenti će biti prilika sudionicima da izađu iz svoje sigurne zone te da se okušaju u novim i nepoznatim situacijama. Oni će se istovremeno održati na pet različitih lokacija u Hrvatskoj, a moguće je izabrati jedan od šest eksperimenata koji su grupirani u sljedeće skupine: duhovnost, hodočašća, umjetnost, društvo i kultura.

Vrijeme i preporučena dob

  1. – 20. kolovoza, 18 – 30 godina

Trošak programa

Participacija za studente i nezaposlene iznosi 160 €, dok za zaposlene iznosi 175 €.

Prijave: https://forms.gle/Suv5CA9DGgyTLtrAA