10. jubilarna Eho konferencija održat će se 25., 26. i 27. studenog 2022., u Almeria centru, u Zagrebu i online preko Zoom aplikacije. Evo što kažu organizatori:

“Eho konferencija je veliki godišnji događaj koji organizira molitvena zajednica Eho. Prva Eho konferencija održala se, sada već davne, 2014. godine, a do sada je sudjelovalo preko 1500 ljudi željnih Boga!

Pred nam je velika, 10. Eho konferencija! Nakon 9 vrlo uspješnih i blagoslovljenih konferencija, spremni smo za jubilarnu 10.! Zadnje dvije konferencije morale su biti online, a ova će se napokon
održati i UŽIVO u Zagrebu!

Cilj Eho konferencija oduvijek je bilo okupiti vjernike kako bi se u nekoliko dana podigli, ohrabrili, umnožili svoju vjeru slaveći Gospodina i slušajući samo najbolje predavače!

Želimo se ponovno zapaliti za Gospodina, a onda tu vatru odnijeti dalje u svakodnevicu – na posao, u obitelj, u župu, gdje god se nađemo!

Za vas smo pozvali neke od najboljih govornika – svećenici, teolozi, laici, koji će sve svoje znanje i iskustvo živoga Boga prenijeti na vas! Ove godine predavači će biti: p. Ike Mandurić, SJ, don Damir Stojić, Vera Zefić, Marko Matijašević, Josip Lončar i Nebojša Đurić. Uz odlične govornike imat ćemo i slavljenje koje će animirati slavljenički tim Slavonski Brod i slavljenički tim molitvene zajednice Eho kao i organiziranu zajedničku i pojedinačnu molitvu.

Prijaviti se možete preko web stranice Eho projekt, link za prijavu https://ehoprojekt.com/eho-konferencija-2022-vol2/

Konferencija će se odvijati u Almeria centru u Zagrebu, Vukovarska 284 i online preko Zoom aplikacije.

Također smo pripremili nekoliko iznenađenja i nagrade za same sudionike”.