Kako sudjelovati?

Ovogodišnji natječaj za temu uzima riječi iz biblijske pjesme o vrsnoj ženi, a svoje dojmove moći ćete izraziti kroz tri kategorije. Temu „Odjevena je snagom i dostojanstvom, pa se smije danu budućem“ možete izraziti riječima, ilustracijom ili fotografijom. Svoje uratke šaljite na e-mail adresu natjecaj.stopama.zenevrsne@gmail.com od 8. rujna do 7. listopada. Vaše radove pregledat će timovi naših urednica i stručnih suradnika, a rezultate natječaja objavit ćemo do kraja listopada. Najuspješniji radovi iz svake kategorije bit će nagrađeni lijepim poklon paketima naših pokrovitelja i objavljeni na portalu.

1.      Literarni radovi

Književni uradak ne smije biti kraći od 300 riječi, niti duži od 1500 riječi. Treba biti spremljen u .docx dokumentu te potpisan. U e-mailu obvezno pošaljite svoje podatke: ime, prezime i adresu te kratku izjavu kako ste suglasni s time da portal Žena vrsna koristi vaše osobne podatke u svrhu natječaja „Stopama Žene vrsne“. Portal Žena vrsna se obvezuje kako iste neće koristiti ni u koje druge svrhe niti će ih pohranjivati.

2.      Ilustracije

Ilustracije na temu natječaja možete slati skenirane (ako su crtane na papiru) u .png ili .jpeg formatu, a digitalne ilustracije šaljite u .png formatu. U e-mailu obvezno pošaljite svoje podatke: ime, prezime i adresu te kratku izjavu kako ste suglasni s time da portal Žena vrsna koristi vaše osobne podatke u svrhu natječaja „Stopama Žene vrsne“. Portal Žena vrsna se obvezuje kako iste neće koristiti ni u koje druge svrhe niti će ih pohranjivati.

3.      Fotografija

Fotografije na koje Vas je inspirirala tema našeg natječaja, šaljite na mail natjecaj.stopama.zenevrsne@gmail.com u .jpeg formatu minimalne rezolucije 5 MP. Fotografije neka budu horizontalno usmjerene. U e-mailu obvezno pošaljite svoje podatke: ime, prezime i adresu te kratku izjavu kako ste suglasni s time da portal Žena vrsna koristi vaše osobne podatke u svrhu natječaja „Stopama Žene vrsne“. Portal Žena vrsna se obvezuje kako iste neće koristiti ni u koje druge svrhe niti će ih pohranjivati.

Veselimo se vašim radovima!

Zahvaljujemo našim pokroviteljima

Naši pokrovitelji su pripremili prekrasne poklone za vaš trud i talente. Kršćanska sadašnjostSalesiana Verbum izvrsne knjige iz svoje ponude, Božja pobjeda slagalice, a obiteljska tvrtka NA-RU-RO biblijske kartice.