PRIPREMA ZA SHKM

Križni put za mlade ‘S Karmela na Golgotu’

Tradicionalni, peti parkovni križni put mladih “S Karmela na Golgotu” održat će se u nedjelju, 12. ožujka kod karmelićanki BSI u Hrvatskom Leskovcu. Geslo Križnoga puta je “Krist, nada naša” kojom se mlade žele pripremiti za susret Hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru.

Foto: Shutterstock.com

Okupljanje je u 15.45 sati, a pobožnost počinje u 16 sati. U slučaju kiše, križni put će se održati u samostanskoj kapeli.

Geslo Križnoga puta je “Krist, nada naša” kojom se mlade žele pripremiti za susret Hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru, a predvodit će ga upraviteljem župe sv. Ivana Nepomuka u Zagrebu – Stupnik/Lučko Dubravko Škrlin Hren, a glazbeno animirati zbor mladih iz Remeta Advocata Croatiae.

U pripremi pobožnosti sudjeluju sve karmelske zajednice mladih i prijatelji Remete, Zagreb Vrhovec, Strmec, karmelski bogoslovi, sestre novakinje, juniorke, postulantice Karmelićanki BSI, karmelski laici, mladi iz Kuće sv. Josipa, inicijativa„40 dana za život”, mladi iz zbora Allegro, SKAC, mladi iz Zajednice Srce Isusovo i FRAMA Siget.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatne obavijesti mogu se pronaći na web stranici mladi.karmelbsi.hr te putem elektroničke pošte s.marijadijanakbsi@gmail.com.

IKA | Bitno.net

 


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 6. ožujka 2017.

Možda vam se svidi