Jordan Peterson, kanadski klinički psiholog i jedan od trenutno najutjecajnijih intelektualaca na Zapadu, u lipnju iduće godine dolazi u Hrvatsku.

Informaciju je jučer objavio sam Peterson na svom YouTube kanalu, gdje je najavio turneju u sklopu promoviranja svoje knjige Izvan reda: još 12 pravila za život, nastavka bestsellera 12 pravila za život.

Znanstvenik i profesor na Sveučilištu u Torontu koji je globalnu popularnost stekao serijom kratkih videozapisa u kojima kritizira kanadski zakon c-16, a kojim su prihvaćane brojne postavke rodne ideologije, u Zagrebu će gostovati u utorak 14. lipnja 2022. u Kongresnom centru na Zagrebačkom velesajmu.

Početak događaja predviđen je za 20:00, a ulaznice možete nabaviti putem platforme Entrio.

Podsjećamo, Jordan Peterson je već godinama jedan od najprodavanijih autora na svijetu, a njegovi podcasti i videozapisi privukli su stotine milijuna slušatelja i gledatelja. Veliku popularnost ostvario je i u Hrvatskoj gdje su hit knjige 12 pravila za život te nastavak Izvan reda: još 12 pravila za život, objavljene u izdanju nakladničke kuće Verbum, pokorile top-list najčitanijih naslova.