LUX VERA

Dođite na Dan otvorenih vrata na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Hrvatsko katoličko sveučilište u četvrtak 9. svibnja 2019. godine od 13 do 18 sati s radošću otvara vrata svojih predavaonica, laboratorija, dvorana, ureda i s veseljem očekuje posjetitelje na Danu otvorenih vrata Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Studenti i profesori na Odjelu za povijest, Odjelu za psihologiju, Odjelu za sociologiju, Odjelu za komunikologiju i Odjelu za sestrinstvo pripremili su programe koji će biti poučni i zabavni svima koji odluče provesti četvrtak poslijepodne na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Posjetitelji će tako upoznati (ne)poznate Hrvate, sudjelovati u kvizu o sociološkim znanjima, naučiti kako pokrenuti srce, razgledati izložbu studenata, neki od njih napisati svoju prvu vijest, provjeriti koliko su dobri povjesničari ili bolje upoznati svoj mozak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom poslijepodneva osim razgledavanja Kampusa, učionica i laboratorija, posjetitelji će moći sudjelovati na redovitoj nastavi.

Dobro došli na Hrvatsko katoličko sveučilište!

HKS | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 4. svibnja 2019.

Možda vam se svidi