ODGOJ U VJERI

Prva mobilna katolička aplikacija za djecu ‘Pođi za mnom’

Nakon već poznate aplikacije „S Bogom svaki dan“, koja donosi svakodnevne molitve i razmatranja dnevnih čitanja, iz Župe bl. Alojzija Stepinca u Koprivnici potekla je nova aplikacija “Pođi za mnom”, ovoga puta namijenjena djeci.

grafika-djecja-za-javnost, aplikacija za djecu, pođi za mnom

Aplikacija „Pođi za mnom“ izlazi uz početak pastoralne godine i posvećena je “kršćanski odgovornom i kreposnom bračnom življenju i roditeljstvu”. Ponuđena je kao pomoć roditeljima koji žele kršćanski odgajati svoju djecu, te ponuditi djeci kvalitetne sadržaje.

Aplikacija je namijenjena svakom djetetu, ali i roditeljima, katehetama ili animatorima, a primjerena je za djecu svih uzrasta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz dana u dan bit će sve bolja i sadržajnija. Napravljena je malim snagama župnih suradnika, župnika Krunoslava Pačalata i kapelana Ivice Gladoića, s ciljem kako bi djeca svakodnevno imala doticaj s Božjom Riječi, upoznavala je, kroz molitvu produbila te o njoj razmišljala i po Riječi djelovala.

Uz razne sadržaje u slici, stripu ili videu, osobne iskaznice svetaca, razmišljanja uz nedjeljna Evanđelja za obitelj ili dijete, aplikacija nudi i tematske kvizove i igre, ali i smjernice kako s djecom pričati o nedjeljnom Evanđelju.

Aplikaciju “Pođi za mnom” možete preuzeti u trgovini Google Play, a za desetak dana i u App Storeu.

Bitno.net


Objavljeno: 13. rujna 2016.

Možda vam se svidi