Hodanje

Više naših čitatelja upozorilo nas je na postojanje odličnog video uratka „Ljubav bez žaljenja“ u kojem se s kršćanskog stajališta progovara o ljubavi i spolnosti.

Video prikazuje izlaganje što su ga tinejdžerima održali Jason Evert i njegova supruga Crystalina, čije su popularne knjige za mlade Istinska ljubavIstinska ženstvenost i Istinska muževnost nedavno objavljene na hrvatskom jeziku. Knjige su pobudile veliki interes, a o njima smo pisali ovdje.

Video uradak nastao je prije objavljivanja knjiga, a u njemu Jason i Crystalina u iskrenom nastupu pred mladima odgovaraju na pitanja o hodanju, vezama, predbračnim odnosima, odijevanju, pornografiji itd.

S potpunom otvorenošću, s mnogo humora te iskreno iznoseći i vlastita životna iskustva, ovaj mladi par osvaja srca onih koji ih slušaju nudeći istiniti i uvijek svježi katolički pristup spolnosti i ljubavi.

Želiš još ovakvih videa? Pridruži nam se:

Ovaj odličan video trebali bi pogledati svi mladi kao i svi roditelji, katehete, odgojitelji te svi koji žive i rade s mladima.

Cjeloviti video traje 88 minuta i može se pronaći na Youtubeu s hrvatskim prijevodom u devet dijelova na linkovima:

Ljubav bez žaljenja 1-9;

Isto je dostupno i na linku.

Svakako vam preporučujemo da pogledate cjeloviti video, i ako radite s mladima prikažete im ga npr. u dva dijela po 45 minuta. Oni kojima je to nemoguće mogu se poslužiti i ovim sažetkom u trajanju od 25 minuta, nedavno objavljenim i s hrvatskim titlovima koji donosimo ovdje:

Više o djelovanju supružnika Evert možete saznati na njihovoj web stranici.

Hrvatska izdanja njihovih popularnih knjižica za mlade dostupna su na ovim linkovima:

Istinska ljubav – ovdje

Istinska ženstvenost – ovdje

Istinska muževnost – ovdje

K. S. | Bitno.net