BESPLATNA APLIKACIJA

Pratite Riječku nadbiskupiju preko aplikacije za Android i iOS

Nova aplikacija Riječke nadbiskupije donosi mnoštvo aktualnih vijesti, misli i homilije pape Franje, relevantne informacije vezane uz nadbiskupiju, prezentacije projekata, ustanova, i još mnogo toga

Foto: screenshot

Od četvrtka 20. veljače javnosti je dostupna besplatna aplikacija Riječke nadbiskupije za mobitele Android i iOS sustava.

Mnoštvo aktualnih vijesti ažuriranih nekoliko puta na dnevnoj bazi, misli i homilije pape Franje, sve propovijedi i poslanice riječkog nadbiskupa Ivana Devčića, nedjeljni nagovori, relevantne informacije o nadbiskupiji, prezentacije projekata, ustanova, Prihvatilišta za beskućnike “Ruže sv. Franje”, hospicija “Marija Krucifiksa Kozulić”, Kuće utočišta, preporučeni filmovi, Riječani na tragu svetosti, sve to i još mnogo više Riječka nadbiskupija pripremila je u toj besplatnoj aplikaciji. Za mobitele Android platform aplikacija se može preuzeti odmah u marketu, dok će aplikacija za iOS sustav biti dostupna za nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aplikacija je dostupna na linku OVDJE.


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 21. veljače 2014.

Možda vam se svidi