Youcat
Na top ljestvici najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u prvoj polovini travnja nalazi se deset naslova, a na samom vrhu dva su hita za mlade “Youcat – Molitvenik za mlade” “Youcat – Katekizam za mlade”.

Na trećem je mjestu hit knjiga psihoterapeuta i teologa Manfreda Lütza “Bog – Mala povijest Najvećega”. Zahvaljujući jednostavnom jeziku i slikovitu govoru ova knjiga njemačkog autora više bestselera Manfreda Lütza promišlja neka aktualna pitanja o ateizmu i vjeri koja će biti od koristi ateistima, agnosticima i vjernicima.

Na četvrtom mjestu nalazi se knjiga Renza Allegrija “Padre Pio”, a na petom “Dječja Biblija” koja donosi neprolazne biblijske priče.

Na šestom je mjestu knjiga Paula O’Sullivana “Sve o anđelima”, a na sedmom “Pohvala dokolici” u kojoj Josef Pieper govori kako se osloboditi kulta rada i pronaći istinski smisao života.

Novo izdanje knjige Moritza Menschlera “Tri temelja duhovnog života” na osmom je mjestu, a na devetom mjestu nalazi se “Ilustrirana Biblija za mlade”.

Na desetom mjestu Verbumove top ljestvice najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u prvoj polovini travnja smjestila se “Duhovnost posta” Charlesa M. Murphyja.

Bitno.net