“Shalom” je autorska pjesma slavljeničkog tima zajednice mladih “Božja pobjeda” koja se nalazi na njihovom novom albumu “Dođi”.

Tekst pjesme nastao je po nadahnuću iz Ivanova evanđelja (Iv 14,27). Tekst i glazbu potpisuje Romana Rođaković, dok je aranžman rad Grgura Sesara. Iako je ova meditativna pjesma nastala prije par godina, svoje izdanje je doživjela tek na novom albumu.

Video spot koji vam donosimo u cijelosti je plod rada članova zajednice Božja pobjeda, poručuju iz nje. Za snimanja, režiju i montažu zaslužni su Luka i Nera Marušić, dok su glumački dio posla iznijeli također članovi zajednice. Spot govori o traženju, o borbi i smiraju u Gospodinu (“Za sebe si nas, Gospodine, stvorio, i nemirno je srce naše dok se ne smiri u tebi.” – sv. Augustin).

Album “Dođi” izišao je tijekom prosinca prošle godine. Na njemu se nalaze brojne autorske pjesme nastale u zajednici, kao i prepjevi poznatijih kršćanskih autora. Snimanje albuma plod je rada članova zajednice “Božja pobjeda”, njihovih glazbenih prijatelja i suradnika te studija ” Nova Eva”.

Bitno.net