Usred ove najizazovnije godine, dvije mlade poduzetnice odlučile su započeti novo poglavlje u svojim životima. Tada je nastala Nedjelja – profil na Instagramu na kojemu svakodnevno donose poticajne misli iz Biblije, citate svetaca i svoja osobna iskustva vjere, a odnedavno i proizvode vjerske tematike koje možete naručiti putem njihova webshopa.

U ove proizvode uložen je jednak omjer ljubavi, pažnje i molitve – od svega po 100%, a trenutačno ova mala kreativna radionica nudi tri vrste proizvoda:

  1. ROKOVNICI MOJ ZAŠTITNIK – rokovnici s ilustracijama svetaca u kojima se nalazi: posveta svecu, citat iz Biblije, molitva odabranom svecu te njegov simbol i citat ukoliko je ostao zabilježen. Dostupni su rokovnik s motivom Bl. Djevice Marije i četiri sveca: sv. Josipa, sv. Ante, sv. Rite i sv. Male Terezije.
  2. NEDJELJA MIRISNE SVIJEĆEmirisne svijeće s citatima iz Biblije idealan su poklon za uređenje doma ili za svete sakramente, rođendane, ali i za Božić. Postoje tri vrste: svijeća mirisa citrus s citatom „Ljubav nikad ne prestaje“, svijeća mirisa soft blanket s citatom „Samo je u Bogu mir“ i svijeća mirisa vanilije s citatom „Svjetlost zasvijetli u tami“.
  3. POKLON KUTIJA „VESELJE TI NAVJEŠĆUJEM“ – poklon za najljepše doba godine koji naglasak stavlja na Isusa. U ovoj kutiji veselja nalaze se:
    • ručno izrađena svijeća mirisa jabuka cimet s ilustracijom Svete Obitelji
    • plexi kuglica za bor, s natpisom vjera, nada, ljubav koju je izradila zadruga Pontes Salutis
    • pet kartica s poticajnim porukama za Božić (zahvalnost, oprost, mir, zajedništvo, nada) i pripadajućim biblijskim citatima, a njihova namjena je držati ih kao podsjetnik (u autu, u novčaniku itd.) ili pokloniti ih osobi kojoj je upravo ta poruka potrebna
    • čokolada s natpisom „Radost je u slatkim stvarima“
    • čestitka s kratkom molitvom Djetetu Isusu

Ovi su proizvodi proizvedeni u Hrvatskoj, pakirani su za vas, s ljubavlju, u prigodna božićna pakiranja, tako da ste oslobođeni bilo kakvog dodatnog posla. Poklone možete naručiti iz udobnosti svog doma putem webshopa ili porukom na Instagram ili Facebook profilu, a stižu na vaše adrese ili adrese vaših najmilijih u roku od tjedan dana.

* Sponzorirani članak