Spot

Nakon svoga prvog hita Nek pada, slavljenički bend Božja pobjeda objavio je novi spot za pjesmu Jerihonske zidine. U samo 8 sati pregledan je preko 2000 puta.

Spot je sniman u travnju 2013. godine na dječjem igralištu ispred salezijanske župne crkve Marije Pomoćnice Kršćana, u Zagrebu, na Knežiji.
Tekst i glazba za pjesmu napisala je Romana Rođaković, a aranžman Grgur Sesar. Spor je režirao, snimao i montirao Filip Vukina (novaeva.com)

Pjesma Jerihonske zidine je pjesma s albuma Ja jesam, koji možete naručiti:

– u župnom uredu župe Duha Svetoga, Sveta Mati slobode, Jarun
– nakon molitvenih susreta zajednice Božja pobjeda, četvrtak 20 h
– u uredu Vijeća mladih župe Duha Svetoga, Sveta Mati slobode, Jarun
– nakon studentskog vjeronauka don Damira Stojića, (utorak – Kino Forum, SD
“Stjepan Radić”, 20 h /srijeda – Sveta Mati slobode, Jarun, 20 h)
– e-mailom na bozja.pobjeda@gmail.com

Povodom izdavanja CD-a, objavljena je pjesmaricu koja prati CD. Pdf možete skinuti ovdje.

Zajednica mladih “Božja pobjeda” osnovana je 2007. godine u crkvi sv. Mati Slobode na Jarunu. Danas broji oko 60-ak članova i pod duhovnim vodstvom don Damira Stojića organizira različite seminare, molitvene susrete, animira duhovne obnove, a svaku zadnju subotu u mjesecu za mlade organizira klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. Vizija zajednice je mlade ljude dovesti do susreta sa živim Kristom koji preobražava naše živote i koji je jedini Put, Istina i Život.

Uz spot objavljena je snimka sa snimanja spota:

Z.Ć. | Bitno.net