SHKM

Organizacijski odbor Susreta hrvatske katoličke mladeži raspisao je u četvrtak 25. travnja natječaj za himnu i logo SHKM–a koji će se pod geslom “Na slobodu pozvani” (Gal 5,13) održati 26. i 27. travnja 2014. u Dubrovniku.

Natječaj je otvoren od četvrtka 25. travnja do subote 15. lipnja 2013. godine.

Uvjeti natječaja su sljedeći: natječaj je predviđen za mlade dizajnere, ilustratore, umjetnike i sve ostale kreativne mlade; svaki natjecatelj/ica može prijaviti više radova; karakter loga treba odražavati duh kršćanskog svjetonazora, mladenački duh, kreativnost, dinamičnost/aktivnost mladih, optimističan duh, aktivno svjedočenje u duhu gesla i kulture grada Dubrovnika.

Radovi se šalju isključivo elektronskom poštom na adresu mladi2014@gmail.com, a e-mail s prijavljenim radovima mora sadržavati sljedeće: osobne podatke (ime i prezime, godina rođenja, župa i mjesto/grad, broj telefona), kratko tekstualno obrazloženje rada i rad u pdf formatu. Najbolje radove odabrat će ocjenjivački žiri kojeg čini Organizacijski odbor SHKM-a i predstavnici struke. Prva tri rada bit će i novčano nagrađena, za treće mjesto nagrada će biti 500 kuna, za drugo 1000 kuna, a za pobjednički rad nagrada je 1500 kuna. Nakon završetka natječaja, odabrani rad objavit će se na službenim stranicama Dubrovačke biskupije. Za više informacija može se nazvati na telefon 020324909 radnim danom od 9 do 12 ili poslati upit na:  mladi2014@gmail.com.

Sva pravila natječaja, dodatne informacije, kao i opis gesla možete pronaći na sljedećim stranicama:

Natječaj za logo:
http://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?option=com_k2&view=item&id=1496%3Anatječaj-za-logo-shkm-a

Natječaj za himnu:
http://www.dubrovacka-biskupija.hr/portal/index.php?option=com_k2&view=item&id=1494%3Anatječaj-za-himnu-shkm-a

Bitno.net