Verbum

U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak 30. kolovoza na konferenciji za novinare predstavljene su knjige “Posljednja vremena” Michaela D. O’Briena i “Demoni, vještice, spiritisti” Egona von Petersdorfa, a objavljene su u džepnom uvezu biblioteke Uskličnik. Knjige su predstavili mr. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

“Posljednja vremena” jedna je od najpoznatijih i najomiljenijih knjiga Michaela D. O’Briena u kojoj autor donosi biblijski utemeljenu viziju apokalipse i opisuje stanje svijeta i Katoličke crkve na kraju vremena. Bogata i napeta priča o tajnoj misiji na koju Vatikan šalje oca Iliju Schäfera, karmelićanskog svećenika, progovara o nizu kriza i smicalica u koje se upliće otac Ilija, a koje utječu na krajnju sudbinu Crkve.

Egon von Petersdorff, jedan od najvećih stručnjaka za demonologiju 20. stoljeća, autor je knjige “Demoni, vještice, spiritisti”. Izrasla na temelju vlastitog iskustva, knjiga je to autora koji se približio velikom broju fenomena o kojima piše, a koje promatra u svjetlu vlastitog obraćenja na katoličku vjeru i formaciji u katoličkoj teologiji.

Biblioteka Uskličnik, pokrenuta je krajem 2011. godine, a u njoj se u džepnom uvezu i po vrlo prihvatljivim cijenama objavljuju naslovi već prepoznati od publike. (ika/bitno.net)