Nakon što je već podijeljena prva Papina besplatna knjižica pod nazivom Molitve sada u podjelu ide druga knjižica naslovljena Čuvaj svoje srce. Uvezom i izgledom potpuno je istovjetna onoj kakvu je podijelio papa Franjo, a sadržava sve temeljne vjerske istine, potom Papino obrazloženje duhovne prakse Lectio divina i njegov poticajni nagovor o tome kako čuvati svoje srce. Na koncu je čitavo jedno poglavlje u kojem Papa obrazlaže zašto i kako se ispovijedati, nudeći detaljan ispit savjesti te čin kajanja.

Knjižica je dostupna od 15. svibnja do isteka zaliha, i besplatno se dijeli u knjižarama Verbum i to prilikom kupnje u knjižari, odnosno prilikom izdavanja računa. Akcija se odnosi i na kupnju u web knjižari Verbum.hr.

Svi oni koji ne stignu na vrijeme u knjižare Verbum i ne budu među onima koji će knjižicu Čuvaj svoje srce dobiti besplatno moći će također doći do svog primjerka, budući da će nakon podijele besplatnog prvog izdanja biti stavljeno u prodaju drugo izdanje, kao što je to učinjeno i u vatikanskim knjižarama.

Verbum je s posebnim dopuštenjem vatikanske izdavačke kuće objavio i Molitvenik pape Franje, koji sabire Papine knjižice Molitve i Čuvaj svoje srce, a pridodane su mu i poticajne Papine misli o molitvi. Taj posebni molitvenik objavljen je u kvalitetnom tvrdom uvezu i prikladnom malom formatu koji stane u svaki džep ili torbu, sukladno Papinoj želji: “Nosite ga uvijek sa sobom, kao pomoć da živite dan s Bogom”.

Više informacija o Molitveniku pape Franje možete pročitati na linku ovdje.

Lokacije knjižara Verbum možete potražiti ovdje.

Bitno.net