as

Na hrvatskoj jeziku je upravo objavljen aktualni duhovni bestseler, knjiga Jennifer Fulwiler Kako sam strastveno tražila sreću o kojoj su čitatelji imali prigode čitati na našem portalu ovdje.

Ova zanimljiva knjiga donosi iskrenu ispovijest Jennifer Fulwiler o životu ispunjenom dubokom tjeskobom o prolaznosti i beznačajnosti ljudskoga života, a kako ne bi mislila o tome svoje je vrijeme ispunila poslom i užitcima: zabavama, opijanjem i, opet, zabavama. No te su je misli na koncu ipak sustigle jedne presudne noći, dovevši je do ruba očaja te se konačno morala suočiti s pitanjem: koji je smisao života? Kako sam strastveno tražila sreću dirljiva je, iskrena i ujedno humoristična ispovijest žene koja je odlučila pronaći smisao života i otkrila da ponekad, ako želimo uistinu biti sretni, moramo sve izgubiti.

Knjiga je to koja je po objavljivanju u Americi izazvala veliku pozornost, a koliko je ova otvorena i iskrena ispovijest Jennifer Fulwiler ostavila traga na sve koji su je pročitali govori i činjenica da je poznati američki autor bestselera i bloger Brandon Vogt o knjizi rekao: “Veličanstveno! Ovo su Augustinove Ispovijesti za 21. stoljeće!”

Portal Bitno.net i nakladna kuća Verbum ovom zanimljivom knjigom, daruju tri čitatelja portala Bitno.net, a nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je odgovoriti na pitanje: Koja je poznata hrvatska pjevačica o knjizi Kako sam strastveno tražila sreću izrekla ove riječi: “Knjiga koja se čita u jednome dahu! Provokativni, iskreni, zabavni i nadasve intelektualno izazovni memoari; čitateljima će na vrlo životan način opisati putovanje jedne žene u potrazi za odgovorom o prolaznosti života.” Sve informacije o knjizi možete naći na linku ovdje.

Odgovore šaljite na e-mail hrvatskog izdavača knjige: verbum@verbum.hr a knjigu će osvojiti tri sretna dobitnika.

U prijavi obvezatno navedite ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Nagradna igra traje do utorka 16. prosinca 2014. do 12.00 sati. Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila, a njihova imena će mo objaviti i na dnu ovog članka.

Bitno.net