Natječaj za ‘Marija fest 2013.’

Ovogodišnji 11. festival marijanskih pjesama “Marija fest 2013.” održat će se u nedjelju 13. listopada u Molvama u organizaciji Nacionalnog centra Udruge Vojske Bezgrešne, Ureda za pastoral mladih Varaždinske biskupije, župe Uznesenja Blažene Djevice Marije i Galerije hrvatske sakralne umjetnosti Laudato. Pokrovitelji Marija festa su Varaždinska biskupija i Hrvatska provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca. Natječaj za sudjelovanje na Marija festu otvoren je do 15. kolovoza 2013. godine

Raspisan natjecaj za 9 medjunarodni MarijaFestu

Izvođači trebaju dostaviti dvije skladbe, i to jednu novu i neobjavljenu te tematski vezanu uz Blaženu Djevicu Mariju, a drugu već poznatu i objavljenu dogovaraju s organizatorom. Trajanje svake skladbe ne smije biti dulje od 4 minute, a izvođači ne smiju biti mlađi od 16 godina, u vokalno-instrumentalnom sastavu ne smije biti više od 15 osoba.

Prijava na natječaj dostavlja se putem elektroničke pošte info@marijafest.com, a obavezno mora sadržavati: oglednu demo-snimku pjesme. Snimka ne mora biti studijska, ali glazbeno-produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji. Pjesma može biti poslana i u mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps; tekst pjesme u .doc formatu; notni zapis osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i natpisanim akordima na CD-u (skenirano u JPG formatu) ili čitko ispisan ili otisnut u dvije kopije; kraću biografiju izvođača sa svim potrebnim podacima (adresa, telefon, elektronska pošta, mrežna stranica i sl.).
Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete, kao i skladbe upitne originalnosti Organizacijski odbor neće razmatrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost te daju svoju suglasnost za izdavanje skladbe na festivalskom CD-u čiji nakladnik je Laudato.
Rezultati natječaja bit će objavljeni 25. kolovoza u medijima, a autori će biti obaviješteni. Izvođači čije skladbe organizacijski odbor uvrsti u program festivala, trebaju studijsku snimku skladbi, te instrumentalnu verziju (matricu) dostaviti odboru festivala najkasnije 1. listopada. Redoslijed nastupa na “Marija festu” određuje festivalski Organizacijski odbor.

Studijsku i instrumentalnu verziju slati na adresu: Marija fest Molve, Virovska 21, 48327 Molve.
Više o festivalu može se pročitati na mrežnoj stranici www.marijafest.com.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 26. lipnja 2013.

Možda vam se svidi