Raspisan natjecaj za 9 medjunarodni MarijaFestu

Izvođači trebaju dostaviti dvije skladbe, i to jednu novu i neobjavljenu te tematski vezanu uz Blaženu Djevicu Mariju, a drugu već poznatu i objavljenu dogovaraju s organizatorom. Trajanje svake skladbe ne smije biti dulje od 4 minute, a izvođači ne smiju biti mlađi od 16 godina, u vokalno-instrumentalnom sastavu ne smije biti više od 15 osoba.

Prijava na natječaj dostavlja se putem elektroničke pošte info@marijafest.com, a obavezno mora sadržavati: oglednu demo-snimku pjesme. Snimka ne mora biti studijska, ali glazbeno-produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji. Pjesma može biti poslana i u mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps; tekst pjesme u .doc formatu; notni zapis osnovne melodijske linije pjesme s potpisanim tekstom i natpisanim akordima na CD-u (skenirano u JPG formatu) ili čitko ispisan ili otisnut u dvije kopije; kraću biografiju izvođača sa svim potrebnim podacima (adresa, telefon, elektronska pošta, mrežna stranica i sl.).
Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete, kao i skladbe upitne originalnosti Organizacijski odbor neće razmatrati.

Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost te daju svoju suglasnost za izdavanje skladbe na festivalskom CD-u čiji nakladnik je Laudato.
Rezultati natječaja bit će objavljeni 25. kolovoza u medijima, a autori će biti obaviješteni. Izvođači čije skladbe organizacijski odbor uvrsti u program festivala, trebaju studijsku snimku skladbi, te instrumentalnu verziju (matricu) dostaviti odboru festivala najkasnije 1. listopada. Redoslijed nastupa na “Marija festu” određuje festivalski Organizacijski odbor.

Studijsku i instrumentalnu verziju slati na adresu: Marija fest Molve, Virovska 21, 48327 Molve.
Više o festivalu može se pročitati na mrežnoj stranici www.marijafest.com.

Bitno.net