Teologija tijela za nju – Teologija tijela za njega  omogućava ne samo da naučite istinu o vlastitome tijelu, nego i da otkrijete istinu o tijelu suprotnoga spola – sve ono što ste oduvijek željeli znati, ali vam nikada nitko nije znao dobro objasniti.Jeste li ikada razmišljali o tome zašto ste stvoreni na način na koji ste stvoreni? Što uistinu znači biti muškarac ili žena? Što je ono što vas čini jedinstvenima? Što vas čini… vama?Teologija tijela za nju - Teologija tijela za njega

Biblija nam govori da je Bog muškarca i ženu stvorio na svoju “sliku i priliku”. A govori nam i da je “Bog ljubav”. Dakle, muškarci i žene stvoreni su na sliku i priliku ljubavi. Ali što, koga, gdje, kada i kako bismo trebali voljeti?

Više o tome otkriva upravo objavljena jedinstvena dvostrana knjiga Teologija tijela za nju – Teologija tijela za njega, izdana na hrvatskom prijevodu u izdanju Verbuma

Crkva nas, a pogotovo Ivan Pavao II. u svojoj Teologiji tijela, podsjeća da smo pozvani na velike stvari tako što nam ukazuje na to da su naša tijela dobra i sveta zato što nam otkrivaju sâmo Božje otajstvo. To znači da je spolnost nešto sveto! To također znači da naša tijela nisu samo biološka nego i teološka zato što nama i svijetu pružaju duboko “razmatranje Boga” – teologiju tijela.

Sve dok nam Ivan Pavao II. nije dao ovaj “novi jezik”, otajstvo ljudskoga tijela mnogima je bilo uglavnom nepoznato. Međutim, na stranicama knjige Teologija tijela za nju – Teologija tijela za njega otkrit ćete da ste dobri – zapravo izvrsni – i da Bog želi da znate tu istinu, da je živite i objavljujete sa svojim tijelom i preko njega!

Teologija tijela za nju i Teologija tijela za njega dvije su knjige u jednoj čija je svrha ohrabriti vas ne samo da naučite istinu o vlastitome tijelu, nego i da otkrijete istinu o tijelu suprotnoga spola – sve ono što ste oduvijek željeli znati, ali vam nikada nitko nije znao dobro objasniti. Jedno je sigurno: više nikada ne ćete gledati svoje i tuđe tijelo na isti način.

Autor  knjige je Jason Evert koji je hrvatskim čitateljima već poznat po i knjigama Istinska ljubav i Istinska muževnost, te brošuri Kako razgovarati sa svojim tinejdžerima o spolnosti? , a vrlo je gledan i njegov video Ljubav bez žaljenja, u kojem zajedno sa surugom Crystalinom progovara o hodanju, seksu prije braka i istinskoj ljubavi.

Njegova nova knjiga Teologija tijela za nju – Teologija tijela za njega sigurno će postati velik hit među mladim jer u njoj na jednostavan i privlačan način otkiva :

• kako živjeti život koji će vas učiniti sretnima i ispunjenima

• da je spolna žudnja dobra i sveta, zato što ju je osmislio Bog

• što znači biti stvoren kao muško i žensko na sliku Božje ljubavi

• pravo značenje vašega tijela i da je ono veoma dobro

• kako kao muškarac ili žena dosegnuti cilj koji mi je Bog namijenio

• značenje i snagu koji se kriju iza riječi ljepota, ženstvenost, snaga i poziv

• vaš istinski poziv i svrhu života

• načine na koje smo pomrsili Božji naum za nas i kako popraviti ono što je uništeno

• …i još puno toga!

Pomoću knjige Teologija tijela za nju – Teologija tijela za njega  ćete otkriti istinu o tome tko ste i što ste pozvani biti. Nakon što otkrijete koji je vaš zadatak kao muškarca, kao žene, više nikada ne ćete biti isti, zaključuje se u tekstu na koricama knjige.

Knjigu možete prelistati, naručiti je ili više o njoj saznati na linku ovdje.

K.S.  Bitno.net