Razmišljajući kako svece približiti najmanjima te u njih usaditi sjeme vjere, Lucija Čop je u suradnji s ilustratoricom dječjih slikovnica Smiljanom Čoh izradila kolekciju od 34 sveca – Sanctusa, pod hrvatskim brandom Naia. Riječ je o igračkama – jastučićima izrađenim od mekanog baršuna s likovima svetaca Katoličke Crkve, a čiji se broj kontinuirano povećava.

U moru šarenila plastičnih darova, Sanctusi su nešto posebno. Idealan božićni dar koji ima smisla i koji će djeca voljeti, a roditeljima će pomoći da svece približe malenima. Svaki svetac dolazi u dvije veličine, te malenom karticom koja sadržava informacije o pojedinom svecu i molitvu. Kroz igru, djeca brzo upijaju vrijedna nova znanja, kako razumom tako i srcem. Počinju prepoznavati pojedine svece i pamtiti priče vezane uz njihov život. Darujte Sanctuse kao božićni poklon najmilijima i pripremite se na pitanja ”Zašto sv. Mihael nosi mač, sv. Rita ima ranu na čelu, a sv. Rok psa?” i ”Koji je ono papa bio glumac, a znao i odlično skijati?” Veselite se tim pitanjima jer su vrijedna i važna. Uostalom, kad je važno pronaći vremena za pričanje priča, ako ne sada?

Foto: Naia

Lucija Čop je svoju malenu ideju postupno razvila u poduzetnički projekt koji je poznat pod brandom Naia. Sve je počelo s izradom jedne krsne košuljice i svijeće, te dekice za krštenje malenog nećaka Luke. Uslijedili su mnogobrojni upiti jer su i drugi prepoznale trud i ljubav utkane u te uspomene. S predanošću i radošću, te podrškom cijele obitelji, Lucija osim Sanctusa izrađuje opremu za sakrament krštenja dostojnu prvih svečanih uspomena svakog mališana, a o zadovoljstvu kupaca možete se i sami osvjedočiti na web stranici stranici brenda.

Uspomene i darovi za krštenje, te Sanctusi, proizvodi su branda Naia, a sve ih možete pronaći na službenoj Facebook i Instagram stranici, te naručiti na internet trgovini krstenje.com.

Lucija s radošću iščekuje u čijim će još prvim uspomenama imati čast sudjelovati!

Pogledajte fotogaleriju!

Sve informacije možete dobiti na:   

 * Sponzorirani članak