Od 7. do 12. studenoga na Zagrebačkom velesajmu održava se 40. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber na kojemu nastupa i nakladna kuća Verbum i to ove godine na novom, većem štandu koji se kao i prošlih godina nalazi u paviljonu br. 5, ali sada na novoj pogodnijoj lokaciji s oznakom 8b (drugi red od glavnoga ulaza u paviljon).

Nakladna kuća Verbum na Interliberu nastupa od 2001. godine, a za sve ljubitelje dobre knjige pripremila je prigodne popuste: opći popust na sva Verbumova izdanja od 20%, dok će prigodni kompleti knjiga biti dostupni uz popuste od 30% do 50%.

Verbumova široka i raznovrsna ponuda uključuje niz vjerskih izdanja, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, priručnike za samopomoć itd., tako da među tim izdanjima svatko može naći nešto za sebe.

Od noviteta valja izdvojiti knjigu “Nesveti sveti i druge priče” poznatoga ruskog monaha o. Tihona Ševkunova koja je oduševila čitatelje diljem svijeta, prevedena je na više od deset svjetskih jezika te je prodana u milijunima primjeraka, postavši najprodavanija knjiga u Rusiji nakon Biblije.

Pažnju publike na Interliberu svakako će privući i trenutačno najprodavanija vjerska knjiga u Hrvatskoj – međunarodni bestseler “Kad župniku prekipi“. Riječ je o knjizi koja u obliku humorističnog romana na izvrstan način spojio duhovitost i duhovnost, zabavni humor, ali i dubinu.

Jedan od dugo očekivanih naslova svakako je upravo objavljena knjiga “Za pet sati ću vidjeti Isusa” – potresna ispovijest, dnevnik ubojice Jacquesa Fescha osuđenog na smrt. Ovo potresno svjedočanstvo jedna je od najdramatičnijih ispovijesti o obraćenju suvremenoga doba.

Na Interliberu će biti dostupna i knjiga “Kad mi je duša napustila tijelo” Patricka Theilliera u kojoj iznosi iskustva ljudi koji su iskusili stanje kliničke smrti i koji svjedoče da su se tijekom njega našli u nekom drugom svijetu, veličanstvenu i lijepu. Od toga iskustva više ne razmišljaju kao prije, postali su svjesni svetosti života i više se ne boje smrti. Najmlađe čitatelje razveselit će izdanja za djecu objavljena u nakladi Verbuma – Biblije za najmanje, slikovnice, bojanke itd.

Osim spomenutih noviteta Verbum će na svom novom štandu 8b u Paviljonu 5 izložiti i ostale svoje naslove, gotovo 600 naslova s područja književnosti, duhovnosti, publicistike, dječjih izdanja, multimedijalnih izdanja koji će zadovoljiti različite ukuse, dostupne uz prigodne popuste.

Dana 7., 8. i 9. studenoga Interliber će biti otvoren od 10 do 20 sati, a u petak i subotu 10. i 11. studenoga od 10 do 21 sat. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Bitno.net