Ako ste odlučili upravljati svojom plodnošću bez kontracepcije i koristiti se prirodnim planiranjem obitelji, postavite si sljedeća pitanja: Je li to vaš brak učinilo savršenim? Jeste li produbili poštovanje prema svojem tijelu? Je li to vaš seksualni život učinilo fantastičnim? Držite li se Vi i Vaš suprug za ruke pri zalasku sunca i raste li ružičasto cvijeće oko vaše bračne postelje? Ako je tako, knjiga Prirodno planiranje obitelji – vodič za grešnike nije za vas.

Ali ako ste isprobali prirodno planiranje obitelji i otkrili da vam je život sada grozan – ili ako se osjećate osuđivano ili osuđujuće, ili ako vjerujete PPO-u, ali vaš liječnik ne, ili ako samo pokušavate shvatiti kako imati seksualni život koji je svet, ali još uvijek ljudski – pronaći ćete utjehu, ohrabrenje, iskrenost, duhovitost i, što je najvažnije, praktične savjete u knjizi Prirodno planiranje obitelji – vodič za grešnike.

U ovoj iskrenoj, šaljivoj i dubokoj knjizi, popularna katolička blogerica i majka mnogobrojne obitelji Simcha Fisher pokazuje kako je zapravo prakticirati PPO i kako postići one bajkovite dobrobiti „izgradnje braka“.

Sljedeći put kada se zapitate: „Ako su metode prirodnog planiranja obitelji tako divne, zašto sam ja tako jadna?“, nemojte paničariti: tu je knjiga Prirodno planiranje obitelji – vodič za grešnike prepuna osvježavajuće otvorenih uvida o seksu, ljubavi i braku.

Ova prijeko potrebna i otvorena knjiga natjerat će vas na smijeh, ali i dovesti do suza.  Simcha Fisher je savršeno spojila humor, duboke uvide, poniznu mudrost i praktične savjete. 

Ovaj zanimljivi i poticajan naslov možete naći knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje