Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila bestseler Radosni u ljubavi koji nosi podnaslov 120 biblijskih meditacija za bračne parove.

Ove jednostavne i obogaćujuće biblijske meditacije za sve bračne parove omogućit će vam da se zajedno molite, otkrivajte Božju riječ i doživite radost u ljubavi.

Radosni u ljubavi jedinstvena je knjiga meditacija koja sadrži 120 biblijskih liturgijskih tekstova koje je odabrala stručnjakinja za bračno savjetovanje Bénédicte Lucereau i popratila ih meditacijama posebno prilagođenima za život u paru.

Svaka od tih nadahnjujućih meditacija završava konkretnim koracima za napredak u vezi ili pak prijedlozima odluka koje će pospješiti vaš brak. Družite se zajedno sa Svetim pismom i ispunite svoj brak zajedničkim duhovnim rastom i razgovorom. To je sjajan način da spojite srca i umove – dok zajedno postavljate Božju riječ kao temelj snažne, sretne veze.

Ovu dragocjenu knjigu možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr, dok više o njoj možete saznati na linku ovdje.