U svom nizu dječjih izdanja nakladnička kuća Verbum objavila je nova izdanja za najmlađe naslova Moj Bog me voli i Mene čuva mali anđeo.

Moj Bog me voli predivna je knjiga koja će svakom djetetu otkriti da je neizmjerno dragocjeno u Božjim očima i tako mu dati prijeko potrebnu temeljnu životnu sigurnost.

Pomoću jednostavno ispričanih i lijepo ilustriranih ključnih biblijskih priča svako će dijete spoznati da ga Bog bezuvjetno ljubi, brine se za njega, štiti ga, pomaže mu u poteškoćama i čuje njegove molitve, kao i to da je poslao Isusa na svijet kako bismo svi postali ljubljena djeca Božja. Uz pomoć ove slikovnice djeca će izgraditi odnos prema Bogu pun povjerenja, kao i ispravan osjećaj osobne vrijednosti te će uvijek s pouzdanjem moći kazati: “Moj Bog me voli!”

Knjiga Moj Bog me voli objavljena je u kvalitetnom tvrdom uvezu i bogato grafički opremljena te će kao takva potaknuti maštu svakog djeteta i uvesti ga u otajstvo Božje ljubavi.

Jedinstvena slikovnica Mene čuva mali anđeo na poseban način dočarava djeci prisutnost i ulogu njihova anđela čuvara od trenutka začeća te tijekom cijelog njihova života. Među prekrasno ilustriranim koricama slikovnice, na 24 stranice, smješten je divan tekst autorice Sabine du Mesnil, popraćen prelijepim nježnim ilustracijama za koje je zaslužna Gemma Román. Ova slikovnica izvorno je objavljena na francuskom jeziku od strane poznatog izdavača Mame, a uz hrvatsko izdanje objavljena su izdanja i na drugim jezicima.

Slikovnice je prevela Katarina Gugić te su dostupne u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr. O knjizi Moj Bog me voli više saznajte na linku ovdje, a o knjizi Mene čuva mali anđeo možete saznati više na linku ovdje.