molitve u potrebi

Popularni Verbumov izdavački niz HOSANA donosi knjižice molitava i pobožnosti za najširu publiku koje su omiljene čitateljima svih generacija, a sada su objavljena tri nova naslova: Molitve u potrebi, Dnevna predanja, 7 minuta za tvoju dušu. Ove knjižice sadrže različite molitve u raznim životnim potrebama, poteškoćama, ali i molitve i duhovne poticaje za svaki dan.

Knjižica Molitve u potrebi sadrži brojne i raznovrsne molitve koje su povezane s različitim situacijama, potrebama i poteškoćama u kojima se često u životu nađemo. U ovoj knjižici nalaze se i korisni savjeti kako moliti, koje su najčešće zapreke u molitvi, što je to prava molitva te nekoliko važnih uputa o duhovnomu molitvenom životu. Također, ovdje se nalaze i molitve u raznim potrebama, u životnim poteškoćama, za različite potrebe obitelji, za zdravlje duše i tijela, za obraćenje, za snažniju vjeru te misli o molitvi i patnji.

Molitvena knjižica Dnevna predanja sadrži dnevno predanje Duhu Svetome, Milosrdnomu Isusu, Nebeskoj Majci i omiljenomu svecu, sv. Antunu Padovanskom, kao poticaj za svakodnevnu molitvu. U knjižici se nalaze i brojne poticajne i poučne priče o važnosti molitve i dnevnim prikazanjima Bogu te poticajni tekst Pouzdaj se u mene. Knjižica je komplementarna s izdanjem Sedam minuta za tvoju dušu koja sadrži kratke molitve i prošnje za svaki dan.

Molitveni priručnik za privatnu upotrebu naslova 7 minuta za tvoju dušu sadrži prigodna razmatranja i poticajne duhovne priče za svaki dan tijekom tri tjedna, a za dnevno razmatranje i molitvu bit će dovoljno odvojiti samo sedam minuta. Svakodnevna molitva sadržana u ovoj knjižici praktična je i svakome korisna. Sastoji se od kratke molitve i zahvale Bogu, poticaja koji će nas ohrabriti i utješiti te nekoliko prošnja za taj dan koje zaključujemo molitvom Bogu ili zagovorom. Uz ovu vrlo praktičnu knjižicu svatko će dobiti poticaj da svakoga dana barem sedam minuta odvoji za svoju dušu što nije ni dugo ni teško, a može biti jako korisno i dobro.

Sve knjižice omiljenih pobožnosti i molitava dostupne su u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a možete ih prelistati i više saznati na linku ovdje.

Verbum.hr | Bitno.net