Ako ovoga Božića želite svojim bližnjima ili sebi pokloniti nadu, pokloniti motivaciju, pokloniti organizaciju, pokloniti poticaj, pokloniti Kristovu Riječ, pokloniti katolički pratitelj – sve to možete pronaći u novom izdanju katoličkog planera iz male firme In Eternum d.o.o. iz Varaždina.

Nakon godine pauze (razlog više nego opravdan ) ponovno smo za vas u krugu obiteljskog zajedništva dizajnirali naše prepoznatljive vedre, vesele i cvjetne planere. Osnovna misao ovog izdanja riječi su bl. Alojzija Stepinca: „Gore gledaj prema nebu i ne boj se!“ 

Na 224 stranice u boji, formata A5, tvrdih korica – pronaći ćete obilje duhovne motivacije budući da planer sadrži preko 70 biblijskih citata, preko 70 misli svetaca, podsjetnike za redovitu ispovijed, svetu misu, osobne pobožnosti, čitanje Biblije sve u svrhu njegovanja osobnog duhovnog rasta.

Ovogodišnje planere krasi jedna novost – nisu vremenski ograničeni što znači da datume upisujete sami. Time smo stvorili mogućnost da ih započinjete koristiti tijekom bilo kojeg mjeseca u godini i nastavite narednih godinu dana. Učinili smo to zato što nam je nedostajala vrsta planera koji bi jednako mogli poklanjati dragim osobama za rođendane kroz čitavu godinu ili primjerice krizmanicama kao poklon za krizmu.

U ponudi su dostupne tri vrste dizajna korica, a uz planere se može odabrati i šalica s naslovnim citatom koju je moguće personalizirati početnim slovom imena. 

Vaš katolički pratitelj čeka vas na adresi in-eternum.hr.

A možete nas pronaći i na Facebooku: facebook.com/ineternumhr ili Instagramu: instagram.com/katolicki_pratitelj.

U nadi da će vas planer pratiti i duhovno obogaćivati tijekom čitave godine kao što je i nas kada smo ga osmišljavali, oblikovali i realizirali, pozdravljaju vas Ivančica, Zoran, Julijana i Jona. 

*Sponzorirani članak