Spoj vjere, kreativnosti, poduzetničkog duha i bračnog zajedništva omogućili su da, uz Božju pomoć, već treću godinu uzastopno uspješno realiziramo i predstavimo vam, u izdavaštvu tvrtke „In Eternum“ iz Varaždina, naš katolički planer pod imenom: „Moj katolički pratitelj“. To je naziv koji simbolizira pratnju tijekom godine, ne samo u vidu planiranja, već ponajprije u smislu duhovne okrjepe i svakodnevnog poticaja.

Za ovogodišnju duhovnu misao, koja se provlači kroz čitav planer, odabran je citat iz Matejeva evanđelja: „Gdje ti je blago, ondje će ti biti i srce“ (Mt 6,21). Nadamo se već u Nebu.

Tekovine modernog života često pred nas stavljaju mnoga suvremena blaga koja nam u potpunosti zaokupljaju srca, a da toga možda nismo ni svjesni. Stoga planer obiluje mislima svetaca kojima je cilj podsjetiti nas na jedine prave istinske vrijednosti. Ovdje navodimo jednu takvu misao sv. Gerarda Majelle: „Tko ti osim Boga može dati MIR? Je li svijet ikad mogao zadovoljiti SRCE?

Osim inspirativnih misli svetaca, planer A5 dimenzija, tvrdih korica i zlatnog spiralnog uveza, na svoje 224 stranice obiluje biblijskim citatima, ulomcima iz Evanđelja, psalmima, a plava boja vizualnog identiteta ima cilj prenijeti dašak Neba kojemu svi težimo. 

Stoga želite li katoličkog pratitelja za sebe, ili želite njime razveseliti dragu osobu, posjetite našu internetsku trgovinu: in-eternum.hr

a možete nas pronaći i na Facebooku: facebook.com/ineternumhr 

ili Instagramu: instagram.com/katolicki_pratitelj.

U nadi da ćete tijekom godine u planeru uživati kao i mi kada smo ga osmišljavali, oblikovali i realizirali, pozdravljaju vas Ivančica, Zoran i Julijana.

* Sponzorirani članak