Želje su posvuda, njihova je moć snažna i zarazna. Ono što želimo oblikuje naša ostvarenja, oblikuje naš život. No u struji svakodnevnoga života želje nas vuku u milijun različitih smjerova. Zato nije dovoljno prepustiti im se, posebice stoga što pri oblikovanju svojih želja i nesvjesno oponašamo ono što drugi ljudi žele. To utječe na način na koji biramo partnere, prijatelje, karijeru, odjeću i destinacije za putovanja, pa i vlastiti identitet.

Ako ne zastanemo i ne nađemo vremena da razmotrimo na koji način želje u nama djeluju, lako se može dogoditi da nas jurnjava za njihovim ispunjenjem dovede do okolnosti u kojima nismo željeli biti i do života kakav nismo željeli živjeti. Ključno je stoga upravljati vlastitim željama, a Luke Burgis stručnjak je na ovome području. U međunarodnome bestseleru Moć želje, koji nosi podnaslov Kako upravljati vlastitim željama i tako preobraziti život, koristi se svojim velikim znanjem i iskustvom kako bi pružio uvid u fascinantan svijet ljudskih želja. Otkriva zašto želimo ono što želimo i uči nas kako ćemo postati neovisniji o trendovima, tuđemu utjecaju i vlastitim lošim prosudbama te tumači kako preobrazbom želja možemo stići do osobnoga ispunjenja i boljih odnosa s ljudima.

Stoga Moć želje nije samo praktičan vodič za upravljanje vlastitim željama nego i za razumijevanje sebe i pronalaženje više smisla u životu. A tko to ne bi želio?

Kao što su i drugi cijenjeni autori kazali: „Nije pretjerano reći da će ova knjiga promijeniti način na koji gledate na život i stvarnost.” – Jimmy Soni, suautor nagrađivane knjige A Mind at Play

Andrew N. Meltzoff, sudirektor Instituta za učenje i znanost o mozgu na Sveučilištu u Washingtonu o knjizi je rekao: „Luke Burgis napisao je zadivljujuću, čak revolucionarnu knjigu. Moć želje rijetka je knjiga koja osvaja i očarava naš um, a istovremeno pruža praktične savjete za poboljšanje našega poslovnog uspjeha i temeljne sreće.”

Knjigu Moć želje u prijevodu Anđelka Bošnjaka možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr. Više o knjizi možete saznati na linku ovdje.